Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sänks ned, ökar

natten

minnen
minns

fång av vassruggar
ökar i omfång

ryggar tillbaka
sänks ned till
dynen



pärlorna
genomskinliga i vattnet
rör sig om varandra

blir större

ökar
kraftigt

värme




Fri vers av Inez L
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-04 07:58



Bookmark and Share


    Amisan
Fint, jag färdas i tanken till mitt hav och längtar...så bra formulering om omfånget av vassruggarna!
2013-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L