Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lägger sig ned

lindblomman
i mittersta delen

lyssnar till fraset

daggkåpan

känslig
fuktig

visar sig i gryningen

lägger sig ned under dagen
för sjöbrisen




Fri vers av Inez L
Läst 157 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-04 08:00



Bookmark and Share


    Amisan
Igen mitt i prick - lindblomman och daggkåpan är mina återkommande allegorier! Jättebra!
2013-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L