Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

byter ut luften

havsviken

utbredd nära
svalan på mantåget

luftig yta
vinden lyfter
havsvikens svala

vatten

havet öppnar ögat

ger liv inåt

byter ut luften




Fri vers av Inez L
Läst 173 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-04 08:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L