Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alvar

Alvar
All var
Allas varande
Alla kan vara här
Alla kan vara där
Men en dag min
Och Din
Min din sin
Hur?
Plötsligt är min din
Och hans är din
Och hennes med
Hur gick det till?
Plötsligt allas är din
Det sitter ett staket runt
Och allas din
Aldrig
Aldig
Alldin
Aldin




Fri vers av axveronika
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-04 09:50



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
jag tar den.
2013-10-25

  petter rost
Hallå där! Vid sidan om fattas här bara Ajvar - du är makalös!
2013-10-19
  > Nästa text
< Föregående

axveronika
axveronika