Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


Vintervarme

Snart faller snøfnugg

på mine kinn

Kalde og hvite

i stjerneskinn

Dagene blir kortere
og samtalene lengere

Under et pledd

det knittrer i peisen

Alle årstider

rundt

og

rundt

en evig syklus

en evig dans

Snart faller snøfnugg

på mine kinn

Kalde og hvite

i stjerneskinn

Lysene tennes

og

inviterer deg

inn

Under et pledd



- det knittrer så godt i peisen




Fri vers av Nina.K
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-04 14:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Varje årstid har sin tjusning.
"Fnugg" är ett mysigt ord.
2013-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Nina.K
Nina.K