Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


78.Till en nystart

Guldfisk
med tre önskningar

I. leva på jorden

II. Bevara Naturen

III.eller ÅKA TILL MARS

MARS skrek alla !!!


Nya horisonter höjer prestandan på Hjärnan ...(?)







Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-04 19:01



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Kul tänkande *gillar* /kram
2013-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP