Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

havet öppnar ögat

havsviken
utbredd nära

svalan på mantåget

luftig yta

vinden lyfter havsvikens svala

havet öppnar ögat
ger liv inåt
byter ut luften

skäret lyser upp speglingen i vattnet

berget lutar sig fram
mot




Fri vers av Inez L
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-06 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L