Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var inte rädd

var inte rädd att

misslyckas

du har inte gjort fel

du har bara hittat ett sätt

som ej fungerade

försök igen

var inte rädd att

misslyckas




Fri vers (Modernistisk dikt) av wiria77
Läst 270 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-06 15:41



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fin uppmaning vännen;) kram
2013-10-06
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77