Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kosmiskt

När din hud känns som min
och alla ord har flytt,
när våra blickar mötts
och smält samman
Då vill jag stanna tiden
och flyta in i evigheten
Med dig
Förtröstansfull och trygg
i oss
För evigt




Fri vers av Mats VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-06 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats
Mats VIP