Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Suicidal, utan val.

När mina ögon slås upp.
så önskar jag att de förblivit...

slutna.

Var jag än slår upp mina ögon
I parken, hemma, på sjukhuset, på låst psykiatrisk avdelning.
så önskar jag att jag hade kunnat få fortsätta...

sova.

När jag ser mig i spegeln
så önskar jag att den gick...

sönder.

Hur mycket jag än tränar på att älska mig själv,
mindfullness, själkänsla nu!, fina kläder smink
så kommer jag alltid se mig i spegeln och...

hata.

När jag andas
så önskar jag att lungorna ska...

explodera.

Hur mycket jag än tränar på att andas rätt.
Fyrkanter,vågor, in genom näsan ut genom munnen.
Så kommer jag alltid...

hyperventilera.

Men det är när jag skriver det här som jag inser att jag är...

suicidal.




Fri vers av KilledByFishes
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-07 03:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket sorglig och svår situation.
2013-10-07
  > Nästa text
< Föregående

KilledByFishes
KilledByFishes