Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla ska vara med och höras lika mycket, men fan ta dig om du ber om hjälp för mycket. Alla har rätt att må dåligt, men fan ta dig om du gör det bland folk. JÄVLA ATTENTIONHOE! Läser även upp dikten.


Klart vi finns här för dig JÄVLA ATTENTIONHOE!

Hejsan Fröken Suicidal, låt oss gå på bal.
Dansa i kungens eleganta salonger,
sjung ej mer dina ledsamma sånger.

Dansa nu vals, imorgon kan du tänka på att skära din hals.
Skratta glatt mot din prins, även om du vet att han imorgon inte längre finns.
täck dina armar, låt ingen se. Att du inte använder rakblad på samma sätt som de.
Låt dig förtrollas av musiken, imorgon kan du lyssna till skriken.
Drick med ett leende så rart, imorgon kan du ta de piller du spart.

Så fröken suicidal, trivs du på bal?
Det spelar ingen roll egentligen, vi har genomskådat dig för längesen.
Dansa ej mer, ty din hals måste skäras och blodet rinna i avloppet ner.
Skratta inte mer mot honom där, han hatar dig nu när han vet vem du är.
Ta av dig din tröja, låt os se, hur sjuk, hur fukkad du egentligen e.
Glöm de toner som spelas, lyssna på skriken! hur ska du raderas?
Fortsätt drick du, pillren funkar bättre då ju.

Hejdå fröken suicidal, du får inte gå på bal.




Fri vers av KilledByFishes
Läst 375 gånger
Publicerad 2013-10-07 07:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KilledByFishes
KilledByFishes