Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är så avundsjuk! ( Dumma dig) ;P



Jag kan inte förstå varför dina ord är så stora och att mina känns så små

Vägen kantas av guld där du drar din penna. Talar i tungor. Ger föda åt tomma sinnen

Jag sparkar kråkfötter kring min avundsjuka och låtsas att jag inte gillar vad du skriver

Tycker enkelheten är banal( ja, eller egentligen inte, men vi låtsas det)

Rycker dig i din konstnärliga arm och vill ha din odelade uppmärksamhet

Orden flyter som en jäkla gondol över romantiskt vatten. Glittrande

Men ändå rakt upp och ner. En sanning att beundra. Ett du utan förklädnad

Jag är ett avundsjukt troll som spottar spe och svär gröna grodor( Eller, kanske är dem svarta, vad vet jag)

Fast jag gillar ju dig, det gör jag. Och det är faktiskt sant






Fri vers av Nina Nightwish
Läst 271 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-10-07 14:03



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
För mig känns dina ord på intet sätt mindre än någon annans ...
... Du når fram och berör på ett alldeles speciellt sätt och vis
som jag vet att fler än jag beundrar och uppskattar dig så
innerligt mycket för!
2013-10-07

  kråkan VIP
d här va väl väldig rakt upp å ner:-) fint!
2013-10-07

  Lars Hedlin
En känslosam och stark text som du förmedlar bra!
2013-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish