Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur förtvivlan till ett eget liv

I dina fotspår gick vi båda
Där svalt orden
Tystnaden blev en vålnad
Din sorti ur mitt liv
Fick en mening
Inga tårar hjälpte
Förtvivlan krävde
Att jag växte mig stark
Och till slut
Stod jag på mina egna ben
Stolt
Men ödmjuk
Inför mitt eget liv




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 239 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-10-07 14:25



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
En fantastisk text!
2013-10-07

  Lars Hedlin
Mycket bra skapat!
2013-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish