Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför är jag så ledsen

Du har brutit dig genom mitt bröst
Ur mitt hjärta där du bott
Lämnat tårar
Inlåsta i en tystnad
En tomhet att eka
I en sorg som egentligen
Inte är min




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 271 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-10-07 14:40



Bookmark and Share


  Julio VIP
känslan är brutal ibland..
2013-10-07

  M M Mannheim VIP
En dikt den var liksom skriven för att komma just nu. Du är inte ensam att känna så. Mycket fint skriven.
2013-10-07

  Lars Hedlin
Stark och berörande!
2013-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish