Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blottad strupe

 

han var inte sen att hugga

tänder likt skalpeller

sög de sista dropparna av hennes

 

tillit




Övriga genrer av anneluca
Läst 331 gånger
Publicerad 2006-03-09 22:36



Bookmark and Share


  bq
tillit..är öppenbart i två riktningar
2006-03-11

  Hans w-art Westlund VIP
ah tillit till vampyren.. det var ett tag sen nu jag fick chansen till att läsa en vampyrskrift.. det tackar jag för. gillar detta. det sista ordet, är det, som gör hela dikten.

tillit.
2006-03-10
  > Nästa text
< Föregående

anneluca
anneluca