Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett plötsligt anfall av oral magnetism

 

 

*

 

Och när man dras sådär

 

till varann

 

då man gör en sådan enkel sak

 

som att gå på Ica tillsammans

 

när man måste stå sådär nära,

 

pilla fingrar

 

och uppleva en liter mjölk

 

ur samma synvinkel

 

och plötsligt drabbas av

 

oral magnetism

 

mitt i folkvimlet

 

*

 

måste det vara riktig kärlek

 

 




Övriga genrer av anneluca
Läst 992 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-14 20:45



Bookmark and Share


  aol
vackert så är det
2008-01-20

    ej medlem längre
En underbar text som får mig att fnittra till och le,
nyförälskelse, kärlek, mitt i vardagsbestyren
2006-08-26

  Laijza
Åh helt suveränt! Fångad känsla rakt in i magen!
2006-05-30

    HiFi
hahaha, ja naturligtvis måste det vara det... annars hade det ju varit förargelseväckande beteende.. eller förälskelseväckande beteende.. den här dikten är i alla fall i sin enkelhet mycket underhållande, svårt att hålla sig för skratt....
2006-05-16

  småbusig
Att tillsammans "pilla fingrar" och drabbas av spontan oral magnetism mitt i vardagen... DET är tydliga tecken på förälskelse... härligt !
2006-05-15
  > Nästa text
< Föregående

anneluca
anneluca