Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
poesi eller bara ord? jag vet inte.....


Intet saknas

 

tro mig

jag saknas intet

 

jag vet hur man motar ensamheten en kylig höstnatt i vargtimmens stålblå sken

 

 

 

för jag har läst ryggtavlor från gatlyktors dunkla sken

och blivit varse kylan i en omfamning

jag har blivit tömd såsom en drucken åtrår det sista ur flaskan

 

och jag har fallit handlöst mot sten

i försöken att hämta månen

 

 

frånvarande närvaro

i närvarande frånvaro

 

 

och det finns ingen tomhet som den,

då man lämnas i saknad

av den som ligger bredvid

 

så,

jag vet hur man motar ensamhet en kylig natt i september

 

distans

 

 

 

tro mig

jag saknas intet, för intet har jag förlorat

 




Fri vers av anneluca
Läst 644 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-05 11:39



Bookmark and Share


  aol
sterkt bra flöde
2008-01-20

  alfa VIP
En flamsande, tramsande dystergök? *asg*
2006-09-05

  anneluca
alfa. Jag är en dystergök jue! *flamsar&tramsar*
2006-09-05

  alfa VIP
Välkommen tillbaka!
Roligt att se dig här igen,
och vilken entré se´n!

Du bjuder på dyster men intressant läsning.
Tack.
2006-09-05
  > Nästa text
< Föregående

anneluca
anneluca