Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag måste bara få säga....

tantsnusk förresten? nääääh...:-)




Till: Okänd

 

 

jo, det är så att;

 

det är som om mina knäveck brister

när Du drar dina ord ömt längs min ryggrad

hur Du lägger handen på min höft

och låter den vila där en stund....

 

det är ögonblicken,

blicken och dina enkla ord,

hur Du

med dina varsamma handlingar smeker

min insida

 

det är precis det

som får mig

 

att vilja låta dig komma nära

ännu närmre, och

vara de söta dropparna, de salta stänken

där i böljegången av mitt bäcken....

 

 

 

 

 

 




Fri vers av anneluca
Läst 729 gånger
Publicerad 2006-09-12 20:57



Bookmark and Share


  Laijza
Otroligt stänkig och salt och smeksamt lätt, gick det att läsa denna..Mycket bra!
2006-10-25

  Björn Donobauer
Jag hittar inte siffran jag söker.. men jag känner din höftkam i min hand..
och följer bölegången i det bäcken i vilket livet virvlar..
Oförbehållsamt en tia.. om bara..
2006-10-02

  Jessica Ewa
smooth...
2006-09-14

  Neal
fin dikt !
2006-09-14

  aftermath
ännu en vacker text som bejakar, fina grejer!
2006-09-12

  Sanningsägaren VIP
Wow!
en sån känsla
sensuellt
gillar skarpt
snyggt som fan!
2006-09-12

    Bodil Sandberg
Tar till mig dettaoch suger gärna länge på denna karamell!
2006-09-12
  > Nästa text
< Föregående

anneluca
anneluca