Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snipp snapp

Lidelsefull
Lindad kring lillfingret
Drunknad i ögons djup
Uppäten




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-07 21:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA starkt kan känslan vara när man är betagen eller förälskad i någon eller något!
2013-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish