Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Periferin

 

 

livet rubbade hennes cirklar

 

 

hon kastades ut i periferin

 

 

vilade där medan alltet

 

 

tycktes snurra

 

 

sökande efter det centrala

 

 

famlade sig sakta inåt 

 

 

fann Dig där än en gång

 

 

du visar så mycket tålamod

 

 

med henne

 

 

med hela mänskligheten

 

 

gång efter annan avslöjar du 

 

 

din gränslösa kärlek

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Siggesdotter
Läst 462 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2013-10-07 22:59



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Ordlös kärlek /kram
2014-01-22

  Linda CH VIP
Vackert, andligt, hoppfullt och förtröstansfullt!
2013-10-15

    ej medlem längre
En mycket vacker talande text!
Tack för den!
Z*
2013-10-15

    Birgersdotter VIP
Första raderna sa mig så mycket...mycket bra
2013-10-14

  ULJO
Fint skriftat om den gränslösa kärleken
2013-10-12

  Nina.H
Mycket vackert.. jag tyckte om första raden..
"livet rubbade hennes cirklar" .. den är både
vacker och djup..
Insiktsfulla andliga rader.. fint skrivna!!
2013-10-10

    Dan Myrbeck
Mycket bra bildspråk.
2013-10-09

  ResenärGenomLivet VIP
Så underbart med denna gränslösa kärlek...mycket vackert...
2013-10-08

  Nina Nightwish
Fint
2013-10-08

    ej medlem längre
Ja, han är så fin han!
2013-10-08

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Älskar de första raden! Din text är full av förtröstan och hopp...
2013-10-08

  Lärling
Så fint och trösterikt!
2013-10-08

  Eva Helene VIP
Vilken tröst det ligger i dina ord här! Den som söker den finner!
2013-10-08

  Lars Hedlin
Mycket bra skriftat!
2013-10-08

  Maria Sundelin VIP
Mycket omtanke och värme i denna
2013-10-08

  walborg
Den enda trygghet vi har finns inombords
2013-10-08

  Ljusletaren
Gränslös kärlek försvinner aldrig och finns för dig och mig och ni andra som läser denna fina dikt/ kram
2013-10-08

    ej medlem längre
Fint diktat om den gränslösa kärleken som famnar alla, som har tålamod.
2013-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter