Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I hallen står dina skor





Här hemma är allt sig likt
Dina kläder hänger kvar där du lämnade dom sist

Tavlorna på väggen är dina

Mycket annat här är ditt
Är du

Din doft har dröjt sig kvar
Men du är inte kvar

Jag bad dig gå
Och du gick

Min nyckel har du kvar
Till mitt hem
Till mitt hjärta

Det känns som att du har lämnat
För att arbeta en stund
Som att du snart är hemma från jobbet

Men du kommer inte hem

Jag bad dig gå
Och du gick

En del av mig vill ropa dig tillbaka
En del av mig vet att jag inte borde

Och på hyllan i mitt sovrum
Ligger ditt hjärta kvar
Det jag köpte till dig

På hjärtat står det Älskling
Precis som du heter i min telefon

Och här står jag med dina saker
Vet inte vad jag ska göra av allt

Av allt som jag känner




Fri vers av Tess74
Läst 568 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2013-10-08 08:19



Bookmark and Share


  anita VIP
En dikt med känslor fyllt med saknar och värme.
2013-10-14

  ULJO
En känslosam och berörande text.
2013-10-14

  Anna Nyman
Jättefin...
2013-10-09

  Pärlemor
Starka, tunga och allvarliga ord om ett nödvändigt men ack så hjärtslitande uppbrott. Oerhört bra förmedlat/framfört!
2013-10-08

  Carina Bendix
Mycket bra skrivet. Känns igen.
2013-10-08

  reza.hb
fint skrivet..
stark, kärleksfull, många saker går att blunda å slängas...
men känslorna hänger kvar
2013-10-08

  Angel of love
Stark längtan.
2013-10-08

  Solitaire VIP
Det är en tuff resa.
Och lång.
En mycket bra
Reseskildring,
Kan man säga.
Hög igenkänningsfaktor!
2013-10-08

    ej medlem längre
Stora känslor, stor text. Klart det känns svårt, förstår.
2013-10-08

  Julio VIP
Berörande..påminner mycket om när själv skrev texten"ditt täcke är kvar"
2013-10-08

    samole
fin
2013-10-08

    ej medlem längre

Mycket känslor som berör kolliderar här ...
2013-10-08

  Lars Hedlin
Mycket bra skriftat berörs av orden dina !
2013-10-08

    ej medlem längre
En stark bra text!
Tack!
2013-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74