Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skenhelig

Naken mot min näthinna
Om Gud finns
Så har han stöpt dig
I en perfekt form
För att visa mig
Att livet kan vara
Gott
Att njuta




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 173 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-08 14:42



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt format och skaldat!
2013-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish