Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man fastnar för någon som är tabu.. Kan det vara olidligt


Förhäxad



Tappar fattningen
Alla gränser brister av en gråtande inre flod
Det strömmar ut i bröstet
Tar andan ur mig
Ögonen är torra
Men jag drunknar inombords
Kvävs av alla osagda ord

Jag svär tyst

Fan

Fan

Fan..




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-08 17:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark som bara den ..APPLÅD!
2013-10-09

  träsnidaren
Fan, fan va bra!
Känslor kommer ut på ett eller annat sätt.

Fina är dina ord!
2013-10-08

  PPQ
så mycket känslor så fint
2013-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish