Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lustlek

Längs med längtan
Endast en kysslängd ifrån
Ligger lustan
Het mot huden
Len i munnen
Smakande av kärlek
Kryddad med passion
I ett moln av overklighet




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 274 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-10-08 21:23



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt skapat!
2013-10-09

    ej medlem längre
så fin så!
2013-10-08

  M M Mannheim VIP
Skönt att läsa din text/er!
2013-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish