Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur arkivet


Vacker åtrå

Kalken är till bredden fylld av vin
Kvinnans mörka lockar hänger fritt över ryggen
I brasans sken syns hennes kropp
Glödande
Längtande
Långa skuggor mot väggar av sten
En droppe av vin på hennes läppar
Fångas i en kyss av honom som hon älskar
Hennes fylliga bröst är varma i hans händer
Han lägger ner henne på fällen
Hennes vackra ögon inramas av mörka fransar
I dem ser han åtrå
En åtrå som som han delar
Av hela sin kropp och själ..
Han kysser hennes ansikte
Hals
Den lena magen..
Låren glider isär
Rundningen visar rosa kronblad
Han läppjar hennes sälta
Hon skälver
Väntar...
Gnyr av lusta
Kom, min älskling
Vill så gärna ha dig
Han tittar djupt i hennes ögon

De blir ett

Efter många år av väntan
Har hon på riktigt blivit hans
En längtan som varit värd att vänta
I famnen ligger hon
Efter älskogs hetta
Hon den vackraste...
Rubinerna han gav i gåva
Gnistrar röda mot hennes hals
Ny morgon gryr och hon blir hans
Igen




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 293 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-10-08 23:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
love it!
2013-10-09

  Lars Hedlin
Så fint så ömt;)
2013-10-09

    AA VIP
Vackert. Med inlevelse.
2013-10-08

  Eliza-69
Vackert :)
2013-10-08

  M M Mannheim VIP
Väcker också åtrå hos läsaren..........å
2013-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish