Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kväll

                                           
Jag betalar för en annans ord 

en frusen gatumusiker växlar vresigt till sig
sedlar i det ångande gatuköket
med en tystlåten liten hungrig tjej 
försvinner han långsamt i kvällens täta duggregn
jag får ingen känsla av att försvinna själv

le revolver à cheveaux blancs
i ett släckt skyltfönster med galler 

bakom en bil på en mörk tvärgata sover en man
öppen mun naken hals i en fåtölj utomhus
oktober snart november


                                     till minne av Tadeusz Rózewicz

 




Fri vers av mikael ejdemyr VIP
Läst 504 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-10-09 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mikael ejdemyr
mikael ejdemyr VIP