Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför kan jag aldrig se ljuset?






Varför kan jag aldrig inse det.
Varför ser jag bara mörker?



Mitt hjärta känns så ödsligt,
men är ändå så fullt...
...av kärlek.
...av liv.
...av vänner.
...av respekt.


...så varför kan jag aldrig se ljuset?




Fri vers (Fri form) av Emma Björn
Läst 289 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-10-09 10:58



Bookmark and Share


    Leila Kauppi
allt tar sin tid allt har sin tid.
ser man inte ljuset så ser man det inte
2013-11-13

  Eliza-69
säger som tidigare talare
ljuset finns nog redan hos dig <3
2013-11-13

  Angel of love
Ljuset kommer till dig med, det finns där.
2013-10-12

  Robin V
För att citera Leonard Cohen:
"There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in"
2013-10-11

  E.Eriksson
Öppna ögonen och titta, så kommer du att se det :)
2013-10-10

  Lars Hedlin
Finns nog redan där ...Stanna en stund i nuet och känn..utan att försöka se bara känn;)
2013-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Emma Björn