Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vegetarisk mat smakar....



... Alltid gott med lite kött till!




Fri vers (Fri form) av Emma Björn
Läst 466 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-10-22 15:02



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Det var knorr på den tanken :)
2013-10-26

  Lars Hedlin
Yes its so so true ;)
2013-10-22

    Dan Myrbeck
Haha, fyndigt&bra!

(Klart en björn inte
bara vill ha bär!)
2013-10-22

  Angel of love
Håller helt med!!
2013-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Emma Björn