Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...brinner upp till aska.

Jag lever...
JAG LEVER!

Ditt svek, dina lögner, ditt missbruk av min tillit och kärlek
fick min kropp och själ att gå i eld och lågor.
Uppslukad av min egen eld.
Jag brinner!
Jag lider!
Jag skriker!
Jag ber om nåd!
Snälla hjälp mig!
Du väljer att stå still, se på medan jag brinner
.. faller på mina knän framför dig, för att brinna upp till aska.

Men du ska veta. Att nu, som en Fenix, reser jag mig ur min egen aska.
Och min låga brinner mer än någonsin,
och jag kommer aldrig mer bli skadad av min egen låga.

Jag lever!
Jag fucking lever!




Fri vers (Fri form) av Emma Björn
Läst 479 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2013-11-08 11:45



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
här får jag en skräckblandad susning
2019-12-04

  Vildkaprifol
Gripande och stark
känner den...
gillar den...
2013-11-19

  Tess Waltenburg
Du har verkligen fångat känslan. Vackert skrivet!
2013-11-14

  axveronika
Ja, vilken kraft i ord och barm!
2013-11-10

    ej medlem längre
Gillar ditt upplägg! Vändningen är skitsnygg! Och repeatet av inledning
i slutet.
Bra val av slutord!Harmonierar med den styrka du förmedlar i senare delen.
Otroligt bra förmedlade känslor!
Toppenbra!
Z*
2013-11-10

  Lars Hedlin
Underbart rått, bred, nära ..Mästerligt ;)
2013-11-09

  Tess74
Åååå Emma fina Emma!!! Jag bli så jävla glad av din text!! Du är grym. Texten är grym. <3 Remember what i told you!
2013-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Emma Björn