Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan du reser din dömande hand...



Innan du höjer ditt finger.
Reser din dömande hand.
För att peka ut mig.
Förnedra mig för allmänheten.
Förnedra mig för mina brister.
Stämpla mig för ett misstag.
Innan det, tänk efter noga.
För när du väl höjt ditt finger.
Rest din dömande hand,
Bör du ta en titt på din egen hand:
Se ditt eget finger riktat emot ditt offer.
Och se även dina egna TRE fingrar
… riktade emot dig själv.

- Emma Björn, 11 oktober 2013.




Fri vers (Fri form) av Emma Björn
Läst 639 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2013-10-11 17:27



Bookmark and Share


  den nakna poeten
så jävla bra jag har aldrig hört utrycket tre fingrar mot dej skälv så jävla bra utryckt
2015-01-19

  Marita Ohlquist VIP
Texten borde finnas överallt där människor samlas ex fikarum och skolsalar.



2014-02-12

  Marita Ohlquist VIP

2014-02-12

  Rozsi.kovacs

stark text som berör hjärtats djup
2013-10-17

  Lars Hedlin
Stark och berörande ;) kramar och energi till dig!
2013-10-12

    ej medlem längre
Den här texten borde många läsa och ta till sig!
2013-10-12

  Angel of love
Så jäkla bra... Stark!

2013-10-12

  M M Mannheim VIP
Känslomässig text.
2013-10-11

  R Werner
Självinsikt är svårköpt. Älskar ditt budskap här.
2013-10-11

  Larz Gustafsson VIP
Det märkliga är att vissa människor tycks det vara tillåtet att döma medan andra är höjda över all kritik.
2013-10-11

  Tess74
Så sant och starkt! You go girl
2013-10-11

  E.Eriksson
Sant, trots att någon pekar på dig så pekar det ändå 3st fingrar tillbaka! Så himla bra text :)
2013-10-11

  KYREUS of Sweden
skarpt
2013-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Emma Björn