Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samhället...nej tack!








I mina ögon så funkar enbart samhället






...om människorna kunde lära sig förstå LIKHETEN






...med alla människors olikheter.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Emma Björn
Läst 400 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-10-27 19:54



Bookmark and Share


  Vildkaprifol
Verkligen!
2013-11-19

  Eliza-69
bra tänkvärt
2013-11-13

  Lars Hedlin
Mycket bra insikter i denna ;)
2013-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Emma Björn