Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett år sedan....

...som jag blev utnyttjad av dig.
Så jag har ett par rader som jag gjort kortfattade för din skull:


- Får jag syn på Dig, min mindre ärade medmänniska, så kommer skalla dig rakt i trynet så dina öron inte slutar fladdra förrän tredje söndagen efter trefaldighet.

Amen.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Emma Björn
Läst 403 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-03-04 12:57



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
VERKLIGEN BRA
visst finns det människa och icke
det svåra är att skilja getterna från fåren när de klär ut sig i fåradräkt

2019-12-04

    ej medlem längre
Asså väldigt starkt! Älskar denna!
2015-03-29

  aol
Starkt
2014-06-04

  Lars Hedlin
Verkligen starkt och itensivt..bra mycke tbra!
2014-03-05

  Angel of love
Så starkt och kraftfullt, suveränt!
2014-03-04

  E.Eriksson
Kraftiga ord och rakt på sak! Härligt tryck i det du skrivit.
2014-03-04

  Tess74
Ha! Heja Emma! Du är starkare än ever. Pöss
2014-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Emma Björn