Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min mamma



Hon är en trasig själ med mycket skratt
En hjälte med ett mörker...
Lämnar avtryck var hon går
Inspirerar till mitt öde
Med styrka och med kärlek
Har hon kämpat genom åren,
Hon är källan till mitt liv..
En viktig guide på vägen
Älskar dig mamma




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 179 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-09 16:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fin hyllning till din Mamma ;)
2013-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish