Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssna

 

 

lyssna inåt
inåt finns sanning
sanning som ger riktning
riktning som ger oss styrka
styrka vi behöver för att få mod
mod att kliva ut genom dörren och gå ut
gå ut och lyssna på världen utanför och ibland
ibland med örat mot marken för att höra de allra minsta
de allra minsta har något att lära oss om livet och vad som händer
vad som händer där ute och att allting inte är vad det ser ut att vara och därför

därför måste vi se och lyssna noga för att kunna förstå vad det faktiskt handlar om

om livets mening är att det på något vis skall vara vackert måste vi också vara öppna
för det

 

P.G 20131010




Fri vers (Fri form) av Peter G VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-10-10 00:43



Bookmark and Share


  agneta pichler
Yes

Mycket bra skrivet

alla måste kämpa
För att må bra
För kärleken
Och annat viktigt här i livet
2013-10-30

  Magica VIP
Tänkvärd.
2013-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Peter G
Peter G VIP