Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men vad fan.. Varför måste jag känna så mycket..?

Det värker bakom bröstets ben
Tankarna slår bakut
Och känslorna vill inte svalna
Skriket av frustration
Har fastnat i halsen
Jag kvävs av floden av tårar
Som väller ut
Och som osynligt tar plats
I en längtande bröstkorg
Kan man dö av en sådan längtan?
Det känns iallafall så
Kroppen förråder mig
Och benen viker sig
Under tyngden av
En uppriktig kärlek




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 212 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-10-10 11:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mm..känns väl igen
Du förmedlar känslan väldigt väl!
Tack!
2013-10-10

    ej medlem längre
så fin så!
2013-10-10

  Lars Hedlin
Berörs starkt av din text..Värme och kramar till dig!
2013-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish