Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ståndaktig soldat eller heter det kuk?

Fulländad i längd
Smickrande stolt
Ståndaktig i omslutande kärlek
I uppnådd klimax
Sådd i ett stjärnfall




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 291 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-10 12:38



Bookmark and Share


  Järnkatten
Touchdown :)...
2013-10-11

    ej medlem längre
Haha skippa rubriken helt..texten talar sitt tydliga språk!=)
Tack för denna uppiggande text!
Zafiro*
2013-10-10

  aol
gillas fint skriftat,
2013-10-10

  M M Mannheim VIP
Alla soldater kommer i språngmarsch och ståndaktiga till dig!
2013-10-10

  Lars Hedlin
JA kärt barn har väl många namn som det heter!
2013-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish