Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om.. Men bara Om..

Överväldigande är Livet
Utsvulten och trött
Vill ge och ge
Och ha
Det där som är så Ljuvligt
Naket och rått
Biter mig i läppen
Famlar efter mitt eget Jag
Blundar
Ger efter
Men bara i Drömmarna




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 187 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-10-10 13:50



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt att drömma också! ;)
2013-10-10

    ej medlem längre
Fint
2013-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish