Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan titel

Jag bakbinder dina händer
Låser min blick i din
Tvingar dig att läsa mina tankar
I vanliga fall är jag ju så tyst
Men nu ser du vad jag tänker
Känner mina fingrar
Dem kräver
Och du vet att jag andas med dig
I den känslan blir vi ett
Vi formar oss efter mina drömmar
För att du vill
Natten lägger sitt mörker
I våra ögon
Bara för att synden är så vacker




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 180 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-10 14:44



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Vacker beskrivning i en vacker dikt?
2013-10-10

  Lars Hedlin
Rått starkt och nära!
2013-10-10

  PPQ
det här är din styrka det här är ditt område, din hemmaplan och så jag har saknat dig och dina texter där du briljerar, you kick me back to 2010
2013-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish