Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kulturstudier


Thaifantasi.

Jag fastnade för monstren och mytologin.
Den kroknäbbade Garuda smög sig in i min hjärna.
Buddabilderna krävde egen plats…
Bilden målade sig själv.




Övriga genrer av Ida-Marianne
Läst 510 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-10 16:09



Bookmark and Share


  den nakna poeten
hej jag kan inget om mytologins berättelse
men du har skrivit den med största respekt
och med kärlek vackert beskriven med få ord
så att man förstår dina värderinga till denna tro
2013-10-13

  Gunnel Eriksson VIP
Bra berättat och vacker bild.
2013-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Ida-Marianne
Ida-Marianne