Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Prosatext för humörhantering...


Arg!

Vreden vill ut,
ilska utan slut.
Vad skall man ta till?
När man behöver de rätta orden.
Borde man gjuta olja på vågor?
Och ställa snäll-dumma frågor?
Prata om strunt,
och problemen gå runt.
Kanske vreden försvinner...
om jag över humöret vinner.
Vreden är svår att hantera.
Lösningarna kan vara flera.
Nu har jag skrivit
och faktiskt lugnare blivit.
Över ilskan jag vann,
och vreden...
ja... den bara försvann.




Fri vers (Fri form) av Ida-Marianne
Läst 490 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-07 17:28



Bookmark and Share


  Ewelina Mann
Kanon bra rimmat måste jag säga! Texten " flöt på" enormt bra " hela vägen" från början till slut.
2013-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Ida-Marianne
Ida-Marianne