Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dova tyger stör

Det viktiga för mig
Är egentligen
Det allra minst
Viktigaste

Det viktigaste för mig
Det är inte dig
Än heller
Mig

Ingenting här
Han tänder sin ciggarett
Framför barnen med
Bollen på lekplatsen

Mannen utan begär
Klädd i höstkappa så
Ingen bär någon aning
Där dova tyger stör
Och vem var du då

Helveteshösten kom
Å vi glömde att gå

Men ville jag då se
Den stora staden varje höst
Det viktiga för mig
Det är inte dig
Än heller
mig

Det viktiga för mig
Är egentligen
Det allra minst
Viktigast
I staden
Under tyget
Ditt
Där




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av sistergrace
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-10 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sistergrace