Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Violet thrill

We’re torn between
Sense
And whats reflex
Senses
Do they
Reflect

Twist my hip
On violet hill
Grow legs
Draw curls
Violet thrill

Stoned bird
Flew away
Watch sunset
Crawl home
Where sense
Gather reflex
I reflect
My spoken word
is now sudden
Withdrawn
Only sense
Lingering tongue
Draws back
Lingering spine
Slow sensation
It strikes
Glittering violet
My sense
Makes purple
By reflex




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av sistergrace
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-04 12:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sistergrace