Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En mening

Just idag mår jag bra, och man låter som ett barn, som Kenta, med arrangemanget.




Övriga genrer av hansensson
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-10 22:36



Bookmark and Share


  agneta pichler
jag är iallafall glad
att du mår bra..
2013-11-07

  Blåbärskaj
Sitter i ett duggregn, som Kenta, jag tror det var så han sjöng i alla fall. Fast det var ju ingen passande kommentar, så jag får la hoppas att vettigare kommentarer duggar desto tätare.
2013-10-12
  > Nästa text
< Föregående

hansensson
hansensson