Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värna vår särart


Värna vår särart
Vi levande

Värna våra själar
Vårt hopp

Vår eviga längtan




Fri vers av Carl Mikael Fäldt
Läst 312 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-11 00:07



Bookmark and Share


  HelenaW
Vackert om våra själar som längtar...
2013-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt