Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så länge sedan..


ett ord, kom igenom.





Vill jag leka ord, med mera?
Söka tröst, i ordens lera?


Eller vill jag låta Ordet leda,
mig till Sans och reda?


Trippa ord så lätta,
åh, jag älskar toner nätta...


Hör ju redan klangen, när det faller ut...
så nu lägger jag på ett litet krut


Vad jag längtat, spjärnat, mot de svarta små,
att dansa med dessa, jag nu ämna må...

Frågan är nu aktuell, om jag fri i ord skall vara?
självklart, hör jag inifrån, någon svara...

Detta står mig faktiskt lätt,
för frihet är min dygd, min rätt.









Bunden vers (Rim) av queenia
Läst 307 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-10-11 03:00



Bookmark and Share


  den nakna poeten
det stämmer det du skriver att
friheten är din rätt jag hoppas
du finner den så du får frid i ditt
sinne och glädjen i ditt hjärtas slag
tack för att du delar med dej tack
2013-10-11

  Lars Hedlin
Mycket bra formulerat óch skaldat!
2013-10-11

  Peter Stjerngrim VIP
Välkommen tillbaka!
Ibland är det skönt att lägga ner och låta de små svarta
få vila i något litet gömsle ... för en tid ...
Men det är inte helt lätt då skrivandet
och att kunna uttrycka det man känner inom sig
har en förmåga att finna sin väg ut till slut ...
Ser fram emot att få läsa mer snart igen!
2013-10-11
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia