Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nakenbad( inget läskigt alls ju)

Så var jag naken
Solen lyste genom träden
Vattnet glittrade
Svalkade
Ett med naturen
Tystheten var förbi
Inga skambelagda känslor
Inga sneda blickar
Bara vi
Tre vänner i en uppriktig sanning
En vacker sommardag i juli




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 233 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-10-11 13:50



Bookmark and Share


  queenia
underbar bild du målar upp här, med ord så sköna...

tack för den här tavlan i oktoberregnet..


2013-10-17

  Lars Hedlin
Så underbart härligt ;)
2013-10-12

  Järnkatten
Det är inte svårare än så, fint :)..
2013-10-12

    ej medlem längre
Härligt minne:)
2013-10-11

    ej medlem längre
Ja..bara så där helt enkelt men väldigt bra skriftat!
Tack!
2013-10-11

  Eliza-69
härligt o spännande :)
2013-10-11

  M M Mannheim VIP
Ett ljuvligt minne nu i oktober!
2013-10-11

    Lone Wolf
Sommaren är alltid varm och spännande :)
2013-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish