Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

On fire


Du är mitt ögonblick då jorden stod still

Som ett delat hav skingrade du folkmassan

En uppenbarelse som lyser av liv

My personal Jesus

Blickar som gav svar. Händer som talade

Där.. Lämnade du mig brinnande




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 277 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-10-11 14:43



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) fint...
2013-10-11

  Lars Hedlin
LIke it a lot ,)
2013-10-11

    ej medlem längre
love it!
2013-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish