Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i kväll ska hon få höra det






17 48


allting varierar
ett glas gör ingen identitet
men ett glas gör
att jag inte bekymrar mig över det

se där variationen
som står till buds
i ensam fredag
med en kvinna i tanken

nä nä
skulle aldrig falla mig in
eftersom just det
är det enda som finns nu




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-11 17:50



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
rakt på,


inga krusiduller.
2013-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP