Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i kväll ska du få höra det





20 06



snart tar jag mina sista klunkar
mina sista andetag för sakens egen skull

i morgon
är en ny värld

kom du från havet som en encellig cell
föll du ner som en sönderbränd skärva från solen

kom du in i min tankevärld via ditt namn
ville du mig det jag alltid tänkt inte finns

är du en vacker osynlig inspiratorinna
är du måhända ett manligt monster
förljugen till min hemliga kvinnliga älskarinna

nu är jag genomstungen av min kniv
du har hållit den i din hand
du har sett mitt blod flyta
smakade du

ja du smakade...jag är i blodet
jag är i blodet...du vill bli mitt blod

du ska inte tveka
du ska inte be
du ska inte tänka på mig

du ska dricka mig
du ska se dig själv i min hänryckning
jag ska rycka mig hän för att du ska slippa tänka

nu tar jag av mig
hjälp mig
jag börjar äntligen att dö

i Ingenstans slår vi vårt enda och sista läger




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-11 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP