Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu...i kväll...du






21 35



Hej du som får mig att känna


Jag vet...du är en hägring
som jag min idiot
känner vattnet i
trots att du kanske är en öken


vill du chansa


hur kändes det att döda mig


var blodet så rött vi båda vill ha det


du fattar ingenting...du fattar allt
därför törs jag vara

nu tar jag kniven
här på Ingenstans
klär av oss det sista vi har av konfunderingar

jag skär långsamt
omsorgsfullt

jag kysser dig
som

jag går in i dig
som

jag fortsätter
aldrig

i en sån här evighet

så slocknade den här drömmen

likt aldrig

hatar du också de orden
så kanske min älskade

så kanske




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-11 21:55



Bookmark and Share


  agneta pichler
man kan inte hata en text som andas rå sex..
2013-10-11

  cilax VIP
gillar den
2013-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP